Shameless 9. Sezon Ne Zaman Başlayacak ?

Sadece Showtime kanalında değil tüm dünyada izlenmekte olan Amerikan komedi dizisi Shameless, henüz 8. sezonu yayınlamışken 9. sezonu onay almıştı. 8. sezonu biten Shameless için şimdi gözler gelecek olan 9. sezonda. Peki Shameless 9. sezon ne zaman çıkacak ? 

Shameless
Jhon Wells ve Paul Abbott ikilisinin yarattığı harika dizi Shameless almış olduğu 8.7'lik #imdb puanı ile tüm dünyada gönülleri fethetti. Başrollerini Emmy Rossum, William H. Macy ve Ethan Cutkosky gibi oyuncuların üstlendiği Shameless 8 sezonu geride bıraktı. Showtime tarafından onay alan 9. sezon'un ne zaman yayınlanacağı ise net olarak açıklanmadı fakat, benim bu konuda tahminlerim var !

Shameless 9. Sezon Ne Zaman Başlayacak ?

Komedi ve dram öğeleri ile dolu dizi 2011 yılından günümüze; yılın son çeyreği ile ilk çeyreğinde yayınlanıyordu. Bu durumuda göz önünde bulundurursak; 8. sezon bölümünün 28 ocak 2018 tarihinde yayındığınıda düşünürsek 9. sezonun 2019'un ilk çeyreğine kalma ihtimali oldukça düşük.

Shameless oyuncuları
Shameless 9. Sezon 2018'de Gelebilir !

Bugüne kadar disiplinli ve organizeli bir şekilde, tüm sezon çekimlerini iki ayda tamamlayıp yayınlayan Shameless ekibini düşünecek olursak; 9. sezon 2018 ekim kasım ayı gibi gelebilir !

Shameless 9. sezon başladığında sezon hakkında detaylı inceleme için tekrar bu sayfayı ziyaret etmeyi unutmayın !
Yorum Gönder

Yorum Gönder