Crossfire Serisi (Sylvia Day)

Sadece Amerika'da 6 milyon satan ve toplam 39 dile çevrilen; Grinin Elli Tonu'na rakip olan Sylvia Day'in erotik Crossfire serisi şimdi de Türkçe'de!...

Dünya edebiyatında artık yeni bir akım var. Günümüzde, özellikle yakın tarihte ortaya çıkan, E. L. James tarafından yazılan Grinin Elli Tonu adlı kitaptan sonra erotizm rüzgarı edebiyat dünyasınada girmeyi başardı.

Sylvia Day - Crossfire Series
Aslında yıllar yıllar öncede Gabriel Garcia Marquez'in #BHO gibi eserleri dünya edebiyatında erotizm rüzgarlarının esmesine sebep olmuştu...

Günümüzde bir çok okur E. L. James tarafından yazılan Grinin Elli Tonu serisinde sonra erotik romanlara alıştı. Fakat alışılmışım dışında; erotik kitaplar konusunda başarılı başka bir kadın yazar daha var ; Sylvia Day !

Vermiş olduğu bir #röportajda yazar; "Yazabilmek için bakire olmayacaksın" diyor ! Yazarın ne kadar haklı olduğunu anlamak için yazdığı kitapları mutlaka okumanız gerekiyor. Kitapları okuduğunuz zaman zaten; böyle betimlemelerin yapılabilmesi için erotizm'in mükemmel derecede yaşanmış olması gerektiğini anlayacaksınız... Zira kitapta yapılmış olan betimlemeler; erotizmi yaşamamış birinin yazabileceği türden değil !

Sylvia Day - Crossfire üçlemesi
Peki Sylvia Day'in Crossfire Serisi hangi kitaplardan oluşuyor ? Şimdi Crossfire Serisi'ni yakından inceleyelim.

Sylvia Day Crossfire Serisi Kitapları

Sylvia Day tarafından yazılmış olan Crossfire serisi'ne ait olan kitaplar şu şekilde;

  1. Sana Soyundum
  2. Sende Kendimi Buldum
  3. Sana Bağlandım
  4. Sende Tutuklu Kaldım
  5. Seninle Tamamlandım
Ülkemizde basım ve dağıtımı Doğan Kitap tarafından üstlenilen Crossfire serisi karşımıza ilk olarak bu üç kitap ile çıkıyor. Daha sonra seriye iki yeni kitap daha geliyor.

Erotik kitap severlere vermem gereken müjde şudur ki; Sylvia Day'a ait Crossfire serisi haricinde onlarca erotik kitap var. Araştırıp yazarın diğer kitaplarını inceleyebilirsiniz !

Son olarak doğan kitap tarafından, crossfire serisi için hazırlanan şu kısa tanıtım filmini izlemenizi tavsiye ederim.

Yorum Gönder

Yorum Gönder