Gerald's Game - Oyun | Stephen King - Tanıtım

Gerald's Game - Netflix

Yine bir Stephen King romanında uyarlanan mükemmel ötesi bir film... Bugüne dek 50'den fazla romanı sinemaya uyarlanan usta yazar Stephen King'in Gerald'ın Oyunu adlı gerilim romanı, Netflix tarafından sinemaya uyarlandı.

Filmin konusu hakkında bilgi vermeden önce; Yeşil Yol, Esaretin Bedeli, O, Mahşer ve Sis gibi birçok sinema filminin, birer Stephen King eseri olduğunu hatırlatmak isterim.

Gerald's Game Filmi Konusu Nedir ?



Jessie ve Gerald birbirlerine tutkulu bir şekilde aşık olan bir çifttir.  Sevişmeyi ve sex yapmayı çok ama çok seven Gerald her seferinden farklı fanteziler ve farklı yöntemler denemeyi seven bir adamdır. Birgün ormanlık bir alanda ıssız bir evde bir hafta sonu geçirmeye karar veren çift; çeşitli fanteziler yaşamak isterler. 

Hafta sonu çılgın bir gece geçirmek isteyen Gerald, çeşitli fanteziler yaşamak için yanında bazı oyuncaklar getirmiştir. Jessie'yi yatağa bileklerinden kelepçeleyen Gerald tam işe koyulacağı sırada kalp krizi geçirir ve ölür.

Kocasının öldüğünü gören Jessie, yatağa kelepçeli halde mahsur kalır. Kelepçelerden kurtulmak isteyen Jessie geçmişi ile ilgili bazı anıları hatırlayarak anı karmaşası içerisinde kaybolur.

Peki Jessie kurtulabilecek mi ?

Film hakkıda detalı bilgi için; #imdb

Fragman:
Yorum Gönder

Yorum Gönder